Automatismes

Automatismes

A ningú li agrada haver de baixar del cotxe quan hi ha mal temps per simplement obrir el garatge. Amb el automatisme de porta de garatge de Hörmann té sempre 'via lliure', ja que pot obrir tant la porta de garatge com la cancell d'entrada de forma ràpida, còmoda i segura des del propi vehicle amb l'emissor manual. Amb el ràpid i còmode automatisme SupraMatic , l'econòmic ProMatic, així com el ProMatic Akku (l'automatisme per a garatges sense connexió elèctrica) Hörmann ofereix una innovadora tècnica d'automatismes

Alguns exemples

Característiques

Certificades

Portes fabricades seguint el sistema de qualitat * DIN ISO 9001 i complint tots els requisits de la norma europea EN 13241-1.

Qualitat

El sistema de radiofreqüència bidireccional BiSecur , codificat de forma segura és una tècnica orientada a l’accionament de portes de garatge, cancel·leu, il·luminació, etc. Controlant les funcions mitjançant emissors manuals. Pressionant un botó, pot assegurar-se si la porta està oberta o tancada. Són automatismes assegurances contra palanques, fiables i amb desconnexió automàtica de la porta i amb una velocitat d’obertura d’un 50% més ràpida.

Accessoris

Amb la seva emissor via radiofreqüència mòbil obrir la porta de garatge li resultarà molt fàcil. Vostè decidirà si voleu desar l’emissor en el seu cotxe o penjat de la seva clauer.

Necessites un pressupost?

    Informació bàsica sobre Protecció Dades

    MuntalJB t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en comercial@muntialjb.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.