Molls de Càrrega

Sistemes per Molls de Càrrega

Tot el necessari per a un moll de càrrega eficient: * Rampes anivelladores amb ungla abatible o ungla retràctil * Abrics de moll: una bona protecció integral * Túnels isotèrmics: una bona protecció integral

Alguns exemples

Característiques

Certificades

Els nostres productes tenen la qualitat Hörmann, es produeixen segons el sistema de gestió de qualitat DIN EN 9001, i compleixen tots els requisits de la norma europea 13241-1. En Horman no deixen res a l’atzar. Els seus productes no només són bons. Tenen una fiabilitat sense igual!

Qualitat

Com a líder europeu en la fabricació de portes, cèrcols, automatismes i equipaments de càrrega i descàrrega ens comprometem a oferir productes i serveis de qualitat. D’aquesta manera establim estàndards en el mercat internacional.

Varietat

Gràcies a la gran varietat de productes disponibles trobarà, sens dubte, el perfecte per a vostè. Truqui’ns per assessorar-se. Segur que volem dissenyar una solució per a les seves necessitats.

Consulta els nostres catàlegs

Necessites un pressupost?

    Informació bàsica sobre Protecció Dades

    MuntalJB t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en comercial@muntialjb.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.