Portes Corredisses Industrials

Portes Corredisses Industrials

Les portes corredisses de Hörmann de perfils d'acer estables es subministren com a element complet per a amples d'obertura de fins a 16 metres. Així, poden aconseguir-se instal·lacions de portes de marxa oposada amb un ample de fins a 32 metres. Tenen una estructura autoportant. Els avantatges: només requereixen un senzill treball de fonamentació. Sense necessitat de muntar carrils-guia, no s'interromp la marxa per gel, neu o brutícia.

Alguns exemples

Característiques

Certificades

Certificat de sostenibilitat de totes les portes industrials mitjançant una declaració de producte mediambiental (* EPD) segons DIN ISO 14025.

Qualitat

Disposem d’una àmplia varietat de portes corredisses de la marca Hörmann, de manera que la qualitat dels nostres treballs està totalment assegurada. Moltes variants d’execució i aspecte. Les portes corredisses es poden ancorar a l’interior o a l’exterior. Estan construïdes per a magatzems de materials d’obra, hangars per a avions esportius, naus industrials, dipòsits de vehicles, naus de manteniment i per a l’agricultura

Variedad

Gràcies a la gran varietat de models de portes corredisses trobarà sens dubte la porta. Gran selecció de colors i disseny per a la seva elecció.

Consulta els nostres catàlegs

Necessites un pressupost?

    Informació bàsica sobre Protecció Dades

    MuntalJB t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en comercial@muntialjb.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.