Puertas de Garaje Comunitario

Portes de Garatge Comunitari

Portes de garatge comunitari : múltiples versions, una sola qualitat a
Rendibilitat òptima, seguretat duradora de funcionament i per a les persones, així com una gran estabilitat de marxa, fins i tot amb una freqüència d'ús alta: aquestes són les característiques destacades de les portes de garatge comunitari.

Alguns exemples

Caracterísitques

Certificades

Puertas fabricadas siguiendo el sistema de calidad *DIN ISO 9001 y cumpliendo todos los requisitos de la norma europea EN 13241-1.

Qualitat

Funcionamiento de la puerta suave,muy silencioso y sin apenas mantenimiento. Estructura robusta. Espacio necesario reducido.

Varietat

Con las numerosas variantes de revestimiento y posibilidades de diseño en la obra puede adaptarse la puerta de garaje comunitario óptimamente a la fachada existente o planificada

Consulta els catàlegs


Comunitaris

Sistemes

Necessites un pressupost?

    Informació bàsica sobre Protecció Dades

    MuntalJB t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en comercial@muntialjb.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.