Portes d’Entrada d’Acer

Portes Thermo65 i Thermo46

Les portes d'entrada Thermo65 i Thermo46 de Hörmann vetllen pel seu benestar. Ja que aquests elements de construcció d'alta qualitat convencen pel seu bon valor d'aïllament tèrmic, un equipament de seguretat fiable , l'àmplia gamma de dissenys i una atractiva relació qualitat-preu.

Alguns exemples

Caracterísitques

Certificades

Marcat CE segons EN 14351-1. Per a totes les nostres portes d’entrada confirmem amb el marcatge CE.

Qualitat

– Full sobre tota la superfície a l’interior i exterior
– Alt rendiment tèrmic
– Bloqueig antiintrusió
Aquestes portes econòmiques amb bloqueig múltiple de sèrie li ofereixen seguretat al mateix temps que li permeten estalviar energia gràcies a l’excel·lent aïllament tèrmic

Varietat

Els colors i acabats de les portes Thermo65 i Thermo46 són una elegant targeta de visita per a la seva llar

Consulta els catàlegs

Necessites un pressupost?

    Informació bàsica sobre Protecció Dades

    MuntalJB t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en comercial@muntialjb.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.