Portes Enrotllables

RollMatic

Ús universal
Les portes enrotllables i les portes enrotllables amb guies al sostre RollMatic obren de forma vertical i no requereixen molt espai al garatge. Gràcies a aquest principi constructiu proporcionen el màxim espai, tant a l'interior com davant del garatge. En el muntatge no influeix la forma del buit del garatge: rectangular, bisellat, amb arc circular de mig punt.

Alguns exemples

Caracterísitques

Certificades

Portes fabricades seguint el sistema de qualitat DIN ISO 9001 i complint tots els requisits de la norma europea EN 13241-1.

Qualitat

La porta enrotllable es fabrica en alumini de gran qualitat, resistent contra la corrosió, i s’equipa amb la més moderna tècnica en automatismes. L’automatisme estan situats fora de la consola per facilitar el manteniment. El moviment d’inici i parada de la porta és suau i silenciós.

Varietat

Consulteu el catàleg per veure els colors i models de les nostres portes enrotllables.

Consulta els catàlegs


Enrollatbles

Necessites un pressupost?

    Informació bàsica sobre Protecció Dades

    MuntalJB t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en comercial@muntialjb.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.