Portes Funcionals

Portes Funcionals

Ja es tracti d'un edifici de nova construcció o un reforma , Hörmann li ofereix la porta ideal per a cada zona de la casa. Ja es tracti de portes de seguretat per al soterrani o entrades de garatge, portes ignífugues per als quarts de la calefacció o portes d'ús general per a un quart d'oci: les portes d'acer d'alta qualitat s'encarreguen del seu benestar i seguretat a la llar. Descobreixi tots els avantatges i funcions de les nostres portes d'acer i les opcions de disseny personalitzades.

Alguns exemples

Caracterísitques

Certificades

Les nostres portes tenen la qualitat Hörmann, es produeixen segons el sistema de gestió de qualitat DIN EN 9001, i compleixen tots els requisits de la norma europea 13241-1.

Qualitat

Portes amb funcions específiques de gran qualitat i durabilitat. Adaptable a multitud de formes i textures es poden integrar amb qualsevol ambient

Varietat

Gràcies a la gran varietat de models de portes trobarà sens dubte la que necessita. Gran selecció de colors i textures.

Consulta els catàlegs

Necessites un pressupost?

    Informació bàsica sobre Protecció Dades

    MuntalJB t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en comercial@muntialjb.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.