Portes de Garatge Basculants

Portes Basculants


Tot parla a favor de l'original: qualitat i seguretat, aspecte i confort i una sofisticada tècnica. Després de cada porta basculant de Hörmann es troba l'experiència de més de 50 anys d'experiència en la construcció de portes de garatge. Gràcies a la varietat de models trobarà la porta ideal per la seva llar.

Alguns exemples

Caracterísitques

Certificades

Les nostres portes tenen la qualitat Hörmann, es produeixen segons el sistema de gestió de qualitat DIN EN 9001, i compleixen tots els requisits de la norma europea 13241-1.

Qualitat

Portes de garatge amb un funcionament suau i silenciós. Porta i automatismes provats per a una llarga vida útil, elevada seguretat i costos baixos de manteniment. Funcionament segur, sense desgast i fiable durant molt de temps.

Varietat

Gràcies a la gran varietat de models de portes basculants trobarà sens dubte la seva porta de garatge favorita. Gran selecció de colors per a un disseny de la seva porta de garatge.

Consulta els catàlegs


Basculantes

Automatismos

Necessites un pressupost?

    Informació bàsica sobre Protecció Dades

    MuntalJB t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en comercial@muntialjb.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.