Portes de Garatge Seccionals

Portes Seccionals

Les portes seccionals s'obren verticalment i queden sota el sostre per estalviar espai. Gràcies a aquest principi de disseny, oferia el màxim espai, tant a l'interior com davant del garatge. Les portes seccionals de garatge pot muntar-se en qualsevol forat del garatge i oferia Fins a 14 cm més d'ample de pas lliure que les portes basculants. A més, estan òptimament estanquitzades amb les juntes amb elasticitat permanent i resistents a la intempèrie en tot el perímetre.

Alguns exemples

Caracterísitques

Certificades

Les nostres portes tenen la qualitat Hörmann, es produeixen segons el sistema de gestió de qualitat DIN EN 9001, i compleixen tots els requisits de la norma europea 13241-1.

Qualitat

Portes de garatge amb un funcionament suau i silenciós. Porta i automatismes provats per a una llarga vida útil, elevada seguretat i costos baixos de manteniment. Funcionament segur, sense desgast i fiable durant molt de temps.

Varietat

Gràcies a la gran varietat de models de portes basculants trobarà sens dubte la seva porta de garatge favorita. Gran selecció de colors per a un disseny de la seva porta de garatge.

Consulta els nostres catàlegs


Seccionals


Seccionals Seguretat

Vols un pressupost?

    Informació bàsica sobre Protecció Dades

    MuntalJB t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en comercial@muntialjb.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.