Portes i Reixes enrotllables

Portes i reixes

Gràcies al seu disseny senzill i enginyós, de pocs components, les portes i reixes enrotllables en acer i acer inoxidable de Hörmann són especialment econòmiques. Són les rematades que sempre resulten eficaços en el funcionament diari. Les portes i reixes enrotllables tot just ocupen espai per sobre del buit. S'enrotllen de forma compacta darrere de la llinda. Als costats ia la zona del sostre no es perd res de la valuosa superfície útil en la nau.

Alguns exemples

Caracterísitques

Certificades

Les nostres portes tenen la qualitat Hörmann, es produeixen segons el sistema de gestió de qualitat DIN EN 9001, i compleixen tots els requisits de la norma europea 13241-1. A més, a les portes i reixes enrotllables de Hörmann la seguretat està certificada.

Qualitat

Les portes seccionals industrials no ocupen molta espai per sobre de l’obertura. S’enrotllen de forma compacta darrere de la llinda. D’aquesta forma no es perdi la superfície de la nau en els laterals oa la zona del sostre

Varietat

Disposem de colors a joc amb la façana i l’estil arquitectònic

Consulta els catàlegs

Necessites un pressupost?

    Informació bàsica sobre Protecció Dades

    MuntalJB t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en comercial@muntialjb.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.