Portes Industrials d’Obertura Ràpida

Obertura Ràpida

Les portes d'obertura ràpida de Hörmann s'utilitzen tant a l'interior com a l'exterior, per optimitzar el flux del trànsit, millorar el clima a l'interior i estalviar energia. La gamma de Hörmann abasta portes d'obertura vertical i horitzontal, transparents amb fulla flexible , també en combinació amb portes seccionals i portes enrotllables, així com les portes espirals amb perfils d'alumini llisos amb servei senzill.

Alguns exemples

Caracterísitques

Certificades

Les nostres portes enrotllables industrials disposen del certificat de sostenibilitat amb una declaració de producte mediambiental (EPD) segons DIN ISO 14025.

Qualitat

Les nostres portes d’ obertura ràpida es distingeixen pels seus materials d’alta qualitat i la seva assegurança funcionament. S’utilitzen tant a l’interior com a l’exterior per a la optimització del flux de trànsit, la millora de la climatització dels locals i l’estalvi d’energia. Es caracteritzen per ser ràpides i fiables, amb una obertura d’emergència manual i amb protecció antirobatori.

Varietat

Gràcies a la gran varietat de models de portes basculants trobarà sens dubte la seva porta de garatge favorita. Consulta’ns sobre la seva tècnica intel·ligent automatisme i quadre de maniobra

Consulta els catàlegs

Necessites un pressupost?

    Informació bàsica sobre Protecció Dades

    MuntalJB t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en comercial@muntialjb.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.