Consulta les PROMOCIONS 2022 !

Obre les portes als professionals

Muntial JB és una empresa familiar amb més de 20 anys d'experiència on hi treballa personal propi de la casa, el que garantitza un tracte personalitzat, proper i professional, envers els seus clients. Sóm distruïdors oficials de portes de garatge, portes industrials i portes d'entrada, de la reconeguda marca Hörmann. Tot un referent en el sector de les portes a nivell europeu.
Des de la nostra empresa oferim servei a tota el Vallès i comarques veïnes: Maresme, Osona, Barcelona, Anoia, i evidentment al Vallès

Què oferim?

A Muntial JB tenim les millors de portes de garatge i industrials del mercat, incloent els serveis de reparació, instal·lació, recanvis i manteniment.
Gràcies al nostre equip de professionals oferim un producte fiable, segur i eficaç.
Treballem amb els millors fabricants de portes de garatge oferint la màxima garantia en cadascun dels nostres productes, adaptant-nos a les necessitats del client.

Porta Garatge Mollet del Vallès

Generem Espais

Les portes seccionals s’obren verticalment i queden sota el sostre per poder estalviar espai. Gràcies a aquest tret constructiu proporcionen el màxim espai, tant a dins com davant del garatge.

Segurs

Els nostres automatismes per a portes de garatge estan adaptats òptimament, i han estat comprovades i certificades per TÜV Nord segons les directives TTZ sobre Protecció antiintrusió per a portes de garatge.

Automatismos de puertas de garaje
Puertas garaje seguras

Protegits

Protecció segura gràcies al sistema contra palanques. Si la porta de garatge està tancada, la protecció palanques s’enclava automàticament en l’ancoratge del carril-guia, i la porta queda bloquejada i protegida a l’instant.

Òptims

Els nostres productes ofereixen una rendibilitat òptima, seguretat duradora de funcionament, així com una elevada seguretat d’accionament, fins i tot amb una alta freqüència d’ús.

Rentabilidad puerta garaje
Puertas garaje sostenibles

Ecològics

S’utilitzen procediments acurats amb el medi ambient tant en el farciment d’escuma dura PU completament lliure de CFC com en la imprimación de color de les portes.

Econòmics

Disposem de productes econòmics amb bloqueig múltiple de sèrie que ofereixen seguretat al mateix temps que li permeten estalviar energia gràcies a l’excel·lent aïllament tèrmic. Les nostres portes de garatge fusionen estalvi amb seguretat.

Rentabilidad puerta garaje

Experiència

Gràcies als més de 20 anys d’experiència en el muntatge i la instal·lació de portes, oferim als nostres clients les opcions més òptimes en models de portes i automatismes, amb la garantia d’una instalació experimentada.

Professionals

A Muntial JB, oferim a tots els nostres clients la màxima professionalitat en els serveis tenint en compte les diferents exigències nacionals i amb la màxima rigorositat les normes europees i de control.

Qualitat

Els nostres productes estan completament adaptats entre si. Han estat comprovats i certificats, i compleixen tots els requisits de la norma europea 13241-1 sota el control del nostre equip altament qualificat.

Explica’ns el teu projecte!

    Informació bàsica sobre Protecció Dades

    MuntalJB t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en comercial@muntialjb.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.