Portes de Garatge Seccionals Laterals

Seccionales Laterales

Les portes seccionals laterals són la solució ideal per a les situacions de muntatge especials. A diferència de les portes basculants, seccionals i enrotllables de garatge, aquest tipus de porta no obre horitzontalment sinó en sentit lateral. Això és un gran avantatge, per exemple, si es vol mantenir aclarit el sostre del garatge per guardar objectes (una taula de surf o similars) o, si per motius constructius (sostre inclinat, lleugera caiguda, canonades molestes), la fulla no pot col·locar-se o muntar sota del sostre .

Alguns exemples

Caracterísitques

Certificades

Portes fabricades seguint el sistema de qualitat * DIN ISO 9001 i complint tots els requisits de la norma europea EN 13241-1.

Ben Pensat

La porta seccional d’obertura lateral ofereix moltes avantatges com ara l’espai sota el sostre del garatge i un ràpid accés. Ve de sèrie amb la funció de porta per als vianants incorporada. Independentment de si s’acciona de manualment o estigui proveïda d’un còmode automatisme, sempre es pot obrir parcialment per accedir ràpidament al garatge.

Accessoris

Funció de porta per als vianants incorporada automàtica en portes amb automatisme, fàcil de muntar, guies bones i segures, recorregut de porta exacte, i un bon segellat.

Necessites un pressupost?

    Informació bàsica sobre Protecció Dades

    MuntalJB t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en comercial@muntialjb.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.