Portes Seccionals Industrials

Seccionals Industrials

Les portes seccionals s'obren verticalment, ampliant l'espai lliure davant i darrere de la porta. Els panells es desplacen de forma plana sota el sostre, de forma vertical sobre el buit o seguint la teulada. Les portes seccionals de la sèrie 50 d'acer, de combinació d'acer i alumini o d'alumini convencen per la seva àmplia gamma única, el seu disseny de porta superior i la seva seguretat certificada. Les portes seccionals s'apilen els panells individuals en vertical darrere de la llinda. La reduïda profunditat lliure és especialment avantatjosa per a naus amb cúpules transparents, teulades i façanes de vidre.

Alguns exemples

Caracterísitques

Certificades

Certificat de sostenibilitat de totes les portes seccionals industrials mitjançant una declaració de producte mediambiental (EPD) segons DIN ISO 14025.

Qualitat

Les portes seccionals industrials s’obren cap amunt, això deixa l’espai lliure davant i darrere de la porta. És un sistema de porta compacte, segur i automàtic. Les nostres portes industrials seccionals estan equipades de sèrie amb sistema antirobatori, tant amb accionament manual com amb automatisme.

Varietat

El color es converteix, cada vegada més, en un element important per a la presentació de l’empresa. Les portes industrials de color són molt adequades per a aquest propòsit.

Consulta els catàlegs

Necessites un pressupost?

    Informació bàsica sobre Protecció Dades

    MuntalJB t'informa, com a responsable d'aquesta web, que utilitza les dades de caràcter personal del present formulari amb la finalitat de gestionar i respondre les consultes. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: base de dades pròpia. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en comercial@muntialjb.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.